4 Ocak 2008 Cuma

eveden eve nakliyat vetaşımacılık

Evinizi, ofisinizi, şirketinizi ve tüm taşınma ihtiyaçlarınızı uzman ekiplerimizle çözüme kavuşturuyoruz. Eşyalarınızı, Dünya standartlarına uygun paketleyip , tecrübeli, konusunda uzman personelimiz ile taşımacılık konusundaki tüm ekipmanlarla (asansör nakliye, özel taşıma paketleri ve özel taşıma kolileri) modern araçlarımızla siz hiçbir şeye dokunmadan Türkiye'nin istediğiniz bölgesine taşıyoruz.



Evdeneve nakliyat , bilgi ve tecrübe gerektiren bir iştir. Evden eve nakliyata senelerini vermiş firmamız müşteri memnuniyetini hedefleri arasında daima ilk sırada tutmuştur. Dünya'daki tüm lojistik, nakliyat, kargo taşımacılığı, evdeneve nakliyat firmaları, kurumsal taşımacılık, ofis taşımacılık hizmetlerini yakından takip etmektedir. Evden eve taşımacılık şirketleri arasında her geçen gün saygınlığını siz değerli müşterileri sayesinde arttırmaktadır.


Evden eve taşımacılık nedir? Evden eve taşımacılığın her geçen gün kelime anlamının dışına çıkması bizi üzen bir konu. Evden eve taşımacılık gerçek anlamda bakılırsa sadece evden eve nakliyat ve evden eve taşımacılık değildir. Evinizi gerçek anlamda taşımak, sizin elinizi hiçbir şeye sürdürmeden tüm donanımla kurulu evinizi hiçbir şeye zarar vermeden sorunsuz bir şekilde diğer taşındığınız eve kurmaktır.

uzman taşımacılık ekipleri, bizimle irtibata geçtiğiniz takdirde taşınmanın planlanması ve koordinasyonu ile rahatsızlık vermeden eşyalarınızın nasıl taşınacağı, taşınırken hangi donanımların gerekli olduğunu, eşyaların nasıl yerleştirileceğinin planını yaparlar. Bu operasyon özel planlama, dikkatli koordinasyon ve detaylı tespit gerektirmektedir. Tüm bu taşınma işlemlerinde sizinle baştan sona kadar birlikte olan müşteri temsilcisi tayin edilir.



Evinizi taşıyacak evden eve nakliyat firmasını dikkatli seçin. Evden eve nakliyat firmaları evinizi sadece metreküp, ton ve kaç odadan olarak görmekte.olarak bütün eşyalarınızın maddi değeri olduğu gibi manevi değeri olduğunun da farkındayız. Hatıralarınız ve kıymetli eşyalarınızı taşıdığımızın bilincindeyiz.



Öncelikli amacımız, müşterilerimizin hâlihazırda ve ileride doğabilecek talep ve beklentilerini tam olarak tespit etmek, öğrenmek ve yerine getirmektir. Belirli bir kalıp tutturmak değil taşımacılık, evden eve nakliyat , paketleme , ambalajlama ve depolama sektöründe kalıpları belirleyen ve sürekli genişleten öncü kuruluş olmaktır. Bu hedefimize ulaşmak için tüm faaliyetlerimizde çevre, doğa, insan faktörlerine akıl yormaktayız ve bu felsefeyi benimsemekteyiz.

Hiç yorum yok: